בוריקיטוס טעים לחיך מתחיל במילוי איכותי וכן במרקם של בצק ערב לחיך.
הבצק הנבחר הוא בצק עלים אני נוהגת להשתמש בבצק של חב' מעדנות.
החשוב הוא רידוד הבצק עם קורנפלור משני צידיו הופך את הבצק למשהו קטיפתי נטול שומן ונראה נפלא לאחר האפייה.
המילוי: 250 גר' גבינה בולגרית של תנובה .יש לגרר אותה במגרדת בצד העדין שלה.
250 גר' גבינה טובורג טבעית.
2 ביצים טריות
1 תפוח אדמה אפוי 5 דקות במיקרו, לאחר שהוא מוכן יש לגרר אותו.
יש לערבב הכל יחדיו בקערה.ואז המילוי מוכן.
יש לחתוך את הבצק למלבנים, להניח לכל האורך את המילוי, ולגלגל לגליל ארוך.עכשיו בכל יד יש להחזיק את הקצה ולסובב כלפי פנים את הבצק יד נגדית ליד השנייה.
אני אסביר.
מתחילים ביד ימין קצה ימין גילגול לצורת שבלול כלפי פנים מלמעלה, וכנ"ל ביד שמאל.
מה שצריך להתקבל זו האות S באנגלית שוכבת כאשר בקצוות שלה יש שני שבלולים.
לאחר מכן יש להבריש עם ביצה ולהכניס לתנור שחומם מראש למצב טורבו,240 מעלות צלזיוס. בהצלחה! זהו מתכון מנצח לכל מי שאוהב משהו מיוחד להגיש.
מילוי שני הוא תפ"א מעניינים בפה ...
שהמיוחד בהם שסה"כ מוסיפים 1 כף של אבקת מרק פטריות עם חצי כוס מים ומחממים במיקרו או על הגז 4 דקות,אנו מקבלים רוטב סמיך אותו מערבבים עם תפ"א מגורדים בפומפייה עדינה, מעט פלפל שחור גרוס עבור 3-4 תפ"א. רצוי לטעום שלא יהיה טפל או מלוח.כל שאר השלבים כמו למעלה, רק ששני השבלולים פונים פנימה.
הבצק הנבחר הוא בצק עלים אני נוהגת להשתמש בבצק של חב' מעדנות.
החשוב הוא רידוד הבצק עם קורנפלור משני צידיו הופך את הבצק למשהו קטיפתי נטול שומן ונראה נפלא לאחר האפייה.
המילוי: 250 גר' גבינה בולגרית של תנובה .יש לגרר אותה במגרדת בצד העדין שלה.
250 גר' גבינה טובורג טבעית.
2 ביצים טריות
1 תפוח אדמה אפוי 5 דקות במיקרו, לאחר שהוא מוכן יש לגרר אותו.
יש לערבב הכל יחדיו בקערה.ואז המילוי מוכן.
יש לחתוך את הבצק למלבנים, להניח לכל האורך את המילוי, ולגלגל לגליל ארוך.עכשיו בכל יד יש להחזיק את הקצה ולסובב כלפי פנים את הבצק יד נגדית ליד השנייה.
אני אסביר.
מתחילים ביד ימין קצה ימין גילגול לצורת שבלול כלפי פנים מלמעלה, וכנ"ל ביד שמאל.
מה שצריך להתקבל זו האות S באנגלית שוכבת כאשר בקצוות שלה יש שני שבלולים.
לאחר מכן יש להבריש עם ביצה ולהכניס לתנור שחומם מראש למצב טורבו,240 מעלות צלזיוס. בהצלחה! זהו מתכון מנצח לכל מי שאוהב משהו מיוחד להגיש.
מילוי שני הוא תפ"א מעניינים בפה ...
שהמיוחד בהם שסה"כ מוסיפים 1 כף של אבקת מרק פטריות עם חצי כוס מים ומחממים במיקרו או על הגז 4 דקות,אנו מקבלים רוטב סמיך אותו מערבבים עם תפ"א מגורדים בפומפייה עדינה, מעט פלפל שחור גרוס עבור 3-4 תפ"א. רצוי לטעום שלא יהיה טפל או מלוח.כל שאר השלבים כמו למעלה, רק ששני השבלולים פונים פנימה.
נחמן סוזי קוסמטיקאית שמשתפת אתכם במתכונים פרי המצאתה
רוצים טיפים למראה צעיר גלשו לאתר הבית
http://www.orlaor.co.il
רוצים טיפים למראה צעיר גלשו לאתר הבית
http://www.orlaor.co.il